مجموعه : روانشناس
پزشک : سودابه حاجی آقا محمد سودابه حاجی آقا محمد
چگونه يك مرد موفق در زندگي مشترك باشيم؟

سوال : چگونه یک مرد موفق در زندگی مشترک باشیم؟

1- هنگام بازگشت به خانه با کلمات خوب با او شروع به صحبت کنید. وقتی از سفر یا کار به خانه بر میگردید با او به گرمترین حالت سلام و علیک کنید.

 

2- همواره با عشق به او نگاه کنید. پيامبر اسلام فرموده اند:وقتی شوهر با عشق به همسرش نگاه کند ،مهر و محبت و رحمت همواره در خانه آنها موج خواهد زد.

3- به همسرتان توجه و محبت کنید. بزرگان لبخند را یک هدیه شادی بخش غیر مادی ،هدیه ای که از قلب انسان بیرون می آید،دانسته اند.در دین اسلام لبخند به دیگران را صدقه دانسته اند.با محبت و توجه به همسرتان اجازه دهید او احساسات شما را نسبت به خود درک کند.


4- به همسرتان بگویید که دوستش دارید. توجه ولبخند و عشق ورزیدن بسیار خوب است ولی هر از چند گاهی با زبان و بیان محبت آمیزبه همسرتان بگویید که دوستش دارید.اصولا خانمها اين حس بخصوص را فقط در صورتي كه به زبان اعتراف كنيد مي پذيرند ! تقريبا تمام راه هايي كه شما از آن طريق سعي مي كنيد كه به همسرتان بفهمانيد او را دوست داريد به بن بست مي رسد .


5- همسرتان را ببوسید.بوسیدن ساده ترین روش ابراز محبت است.قبل از ترک خانه بعد از ورود به خانه همسرتان را ببوسید .هیچ اشکالی ندارد که فرزندان شما متوجه علاقه شما نسبت به هم باشند.فرزندانی که از علاقه پدر و مادر خود نسبت به هم اطلاع دارند همواره استرس کمتر و احساس امنیت بیشتری دارند.


6- با همسرتان بازی ها و سرگرمی های دو نفره داشته باشید.با هم مسابقه دهید ،بازي هاي فكري دو نفره  یا هر تفریح مهیجی که دوست دارید انجام دهید و انرژی و شادابی و صمیمیت را به خانه بیاورید.

 

7- با همسرتان وقت بگذرانید. این بهترین کار برای پروراندن زندگی مشترک است و زوجین را به هم نزدیکتر می کند.او را به رستوران مورد علاقه اش ببرید. می توانید در صورتی که همسرتان دوست دارد یک روز را در طبیعت بگذرانید.

 

8- او را حمایت کنید.گاهی او غمگین و خسته و گاهی بیمار است و نیاز به محبت و حمایت شما دارد.اشک های او را با محبت پاک کنید.از او دلجویی کنید.

 

9- در کارهای خانه به او کمک کنید. یادتان باشد ،کارهای خانه فقط مختص همسرتان نیست.حتی اگر همسر شما خانه دار باشد انجام تمام کارها و مسیولیت های خانه به تنهایی اگر محال نباشد بسیار سنگین و خسته کننده است.در زندگی های امروزی که خیلی از خانم ها نیز در خارج از خانه کار می کنند ،انجام تمام کارهای خانه توسط خانم خانه نه شدنی و نه منصفانه است.پس در انجام کارهای خانه با همسرتان شریک شوید و برخی مسولیت ها را در خانه بر عهده بگیرید.


10- حداقل یک وعده غذایی را در کنار همسر و فرزندانتان میل کنید.حتی اگر بسیار پر مشغله هستید ،سعی کنید حداقل یک وعده در کنار خانواده میل کنید و در مورد مسایل روزمره با هم صحبت کنید.این کار شما را به هم نزدیکتر می کند.


11- همسرتان را با القاب شیرین و دلنشین صدا بزنید.اگر همسرتان را با القاب شیرین صدا کنید متوجه خواهید شد که او چقدر خوشحال تر و به پاسخ گویی راغب تر است.


12- با او صحبت کنید.با او در مورد احساسات و خاطرات خوب مورد علاقه اش صحبت کنید.برای صحبت با او وقت بگذارید.گفتن خبر های ناراحت کننده را به وقت مناسب موکول کنید.


13- خوش رو باشید.وقتی همسرتان را ملاقات می کنید شاد ،خوش رو ،دوستانه و مردانه برخورد کنید.چه در ملاقات های دو نفره و چه در جمع دیگران با دیدن او خوش رو باشید.


14- صادق باشید.هرگز به او دروغ نگویید.اگر با او صادق نباشید همسرتان به شما اعتماد نخواهد کرد.همیشه حقیقت را به او بگویید.


15- با او مشورت کنید.اجازه دهید که همسرتان احساس کند که نظراتش برای شما اهمیت دارد.اگر او نظر بهتری نسبت به شما در امری دارد ،در تصمیم گیری خود تجدید نظر کنید.مشورت کردن با همسرتان باعث بالنگی زندگی مشترک شما می شود.


16- از او به خاطر زحماتش تشکر کنید.از او به خاطر تمام کارهای خوب و زحماتش در زندگی مشترکتان تشکر کنید.این کار به او اعتماد به نفس می دهد.


17- برای همسرتان هدیه بخرید.گاه به گاه برای همسرتان بسته به توانتان هدیه بخرید و با خود به خانه بیاورید.لزومی ندارد که حتما هدیه  شما گرانقیمت باشد ولی چیزی باشد که مورد علاقه اش است.


18- به خواسته های منطقی او احترام بگذارید.بدانید که همسرتان نیز دوستان شخصی و خانواده و خویشاوندانی دارد که نیازمند است با آنها دیدار و معاشرت کند و علایق و سرگرمی هایی دارد که دوست دارد آنها را دنبال کند ، او را به انجام این کارها ترغیب کنید و در صورت نیاز با او همراهی کنید.

سلام و وقت بخیر. خانم دکتر آزمایش دادم مشکل غدد ندارم.مدتهاست از نظر روحی تمایلات و حس های زنانه در خودم حس میکنمو علاقمند به پوشیدن لباس های زنانه و تصور خودم در کالبد زن هستم. البته نه بصورت همیشگی و مداوم از جنسیت خودم‌راضی هستم ولی گاهی اوقات تمایلات جنس مخالف رو دوس دارم و حس خوبی ازش میگیرم بخصوص وقتی راجبش با خانمی هم صحبت میشم و راجب حس هام میگم سللم‌وقت بخیر خانم‌دکتر. من مدتهاست دارای تمایلات زنانه هستم. یعنی علاقمند به پوشیدن لباس های زنانه و تصور کردن خودم در کالبد زنانه هستم البته نه همیشه بلگه گاها به چنین حسی تمایل دارم.‌آیا این مشکل بزرگه؟! و باید تحت درمان قرار بگیرم؟! سلام خانم دکتر عزیز بنده علی هستم 34 ساله متاهل حدود چند سال قبل دچار استرس و اضطاب شدم طوری که شب ها نمیخوابیدم و فکر های منفی کلافم کرده بود و احساس میکردم دارم میمیرم دکتر رفتم چند سالی قرص خوردم تا ازدواج کردم 4 سال پیش این قرص ها رو کنار گذاشتم مشکلی نداشتم الان مدتیه دوباره فکرهای منفی به سرم افتاده وقتی این فکر میاد نفسم میگیره چند بار باید نفس بکشم تا راحت بشم یا به اینده امیدوار نیستم همش فکر میکنم اتفاقی میفته یا تو اسانسور میترسم برم تو رانندگی این حالت به من دست میده فکر میکنم همه چیز مربوط به فکرم میشه واقیتش نمیخوام مثل قبل قرص استفاده کنم خانمم هم دوست نداره من قرص بخورم به نظر شما چکار کنم؟خواهش میکنم راهنماییم کنید.یه دفعه ضربان قلبم زیاد میشه جاهی مختلف مثلا دندون پزشکی میترسم برم بعضی وقتها فکر میکنم دارم از حال میرم کلا موندم چکار کنم؟ سلام خانمی هستم ۲۶ ساله که دچار حملات اضطراب (تپش قلب.دلهره.احساس گرفتگی در گلو.معده درد و...)شدم یکسال تحت نظر متخصص اعصاب و روان دارو مصرف کردم بعد از مدتی دوباره این حملات به سراغم آمده مدام استرس دارم لطفا به من بگویید چکار کنم که به طور کامل درمان شوم؟؟ سلام خانمی هستم ۲۶ ساله که دچار حملات اضطراب (تپش قلب.دلهره.احساس گرفتگی در گلو.معده درد و...)شدم یکسال تحت نظر متخصص اعصاب و روان دارو مصرف کردم بعد از مدتی دوباره این حملات به سراغم آمده مدام استرس دارم لطفا به من بگویید چکار کنم که به طور کامل درمان شوم؟؟ مشاهده همه سئوالات پاسخ داده شده توسط سودابه حاجی آقا محمد 13
سوالات گروه های پزشکی
  1. سوالات ارتوپد
  2. سوالات ارتوپدی فنی
  3. سوالات ارتودنسی
  4. سوالات اطفال و کودکان
  5. سوالات اورژانس
  6. سوالات پاتولوژی
  7. سوالات پروتز های دندانی و ایمپلنت
  8. سوالات پزشک خانواده
  9. سوالات پوست و مو
  10. سوالات ترک اعتیاد
  11. سوالات ترمیمی و زیبایی
  12. سوالات تغذیه و رژیم درمانی
  13. سوالات جراح دندانپزشک متخصص لیزر
  14. سوالات جراح عمومی
  15. سوالات جراحی زیبایی
  16. سوالات جراحی لثه
  17. سوالات جراحي دهان ٬ فک وصورت
  18. سوالات داخلی
  19. سوالات داروساز
  20. سوالات درمان ریشه - عصب کشی
  21. سوالات دندانپزشک
  22. سوالات دندانپزشک
  23. سوالات دندانپزشکی کودکان
  24. سوالات رادیولوژی
  25. سوالات راديولوژی دهان وفک وصورت
  26. سوالات روانپزشکی
  27. سوالات روانشناس
  28. سوالات زنان و زایمان
  29. سوالات شنوایی سنجی
  30. سوالات طب سنتی
  31. سوالات طب سوزنی
  32. سوالات علوم آزمایشگاهی
  33. سوالات فیزیوتراپی
  34. سوالات قلب و عروق
  35. سوالات کاردرمانی
  36. سوالات کارشناس
  37. سوالات کلینیک
  38. سوالات کلینیک دندانپزشکی
  39. سوالات کلیه و مجاری ادراری
  40. سوالات گفتار درمانی
  41. سوالات گوش و حلق و بینی
  42. سوالات مامایی
  43. سوالات متخصص بيماريهای دهان , فک و صورت
  44. سوالات متخصص چشم
  45. سوالات متخصص طب کار
  46. سوالات متخصص عفونی
  47. سوالات مغز و اعصاب
  48. سوالات مغز و اعصاب (نورولوژیست)
  49. سوالات مهندس پزشکی
  50. سوالات هسته ای
درباره ما
شرکت برنامه ریزی و برنامه نویسی های نکست

تیم ما در سال ۱۳۹۰ متشکل از مهندسان فارغ التحصیل از بهترین دانشگاه های ایران تشکیل شد و فعالیت اقتصادی خود را شروع نمود
درباره ما بیشتر بدانید

تلفن تماس
0935-410-9041
کلیه حقوق متعلق به وب سایت های سلامت می باشد
همراهی با های سلامت